Diakonia

Diakoniatyön tarkoituksena on auttaa henkisessä,hengellisessä tai aineellisessa ahdingossa olevia, jotka eivät saa muualta riittävää apua. Kuka tahansa voi joutua tilanteeseen, jossa on tarpeen keskustella toisen, ulkopuolisen ja luotettavan henkilön kanssa. Yksi mahdollisuus on ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään; Ruotsinpyhtään seurakunnassa toimivat diakonit Tuula Kakko ja Jeannette Sjögård-Andersson.

Diakon Jeannette Sjögård-Andersson betjänar även på svenska.

Diakoniatyössä haluamme myös tarjota seurakuntayhteyden kokemuksia erilaisissa ryhmissä. Seuraa tapahtumia tapahtumakalenterista.

Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä diakoniatyöntekijään. Tehtäviä löytyy mm. käsityön harrastajille käsityö-keskustelukahvilasta, eri tapahtumien järjestelyistä henkilökohtaiseen lähimmäisen tukemiseen.

Ikäihmisten leiriläisiä Ristiniemen leirikeskuksessa

Tuula Kakko