Rukousta ja sielunhoitoa – Bön och själavård tillgänglig

Monella on elämässään tai lähipiirissään kuormaa kannettavana: sairautta, päihteitä, ristiriitoja perheessä, elämänmuutoksia, työttömyyttä. Sydämellä on paljon asioita, joista ei ole voinut tai uskaltanut kertoa.

On tärkeää löytää kuuleva korva, johon voi luottaa. Diakoniin tai pappiin voi ottaa rohkeasti yhteyttä. Mikään asia ei ole liian suuri tai pieni. Seurakunnan viranhaltijaa sitoo vaitiolovelvollisuus.

Kirkko on seurakuntalaisia varten, heidän tilansa ja temppelinsä. Jotta seurakunta toteuttaisi yhtä perustehtäväänsä: ”kannamme toistemme kuormia”, sen rohkaisuksi tänä keväänä on kirkossa kolme Sanan ja rukouksen iltaa. Siellä opettelemme myös eri tapoja elää rukoillen omassa arjessa. Tervetuloa hoitavan musiikin ja rukouksen voiman lähteelle.

Kevään lisääntyvä valo saavuttakoon sinunkin kotisi ja sydämesi!

Var och en har ibland tunga bördor. Det finns så mycket man ville tala om med någon. Diakoner och präster är vana vid att lyssna på och minska bördor. Vi finns där just därför. Det är också möjligt att be tillsammans.

I vår har vi i kyrkan tre kvällar som är ägnade åt bön och själavård.  Välkommen att erfara den heliga andens ömhet i bön och sånger.

Låt våra hjärtan fyllas av Guds kärlek via Påskens ljus!

Antti Yli-Opas, vt. kirkkoherra/ tf. kyrkoherde