Kirkkomusiikki

Veisatkaa yhdessä psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja, soittakaa ja laulakaa täydestä sydämestä Herralle ja kiittäkää aina ja kaikesta Jumalaa, Isää, meidän Herramme Jeesukesn Kristuksen nimessä. Ef.5:19-20

Musiikilla on tärkeä osa seurakunnan elämässä, erityisesti jumalanpalveluksissa ja pyhissä toimituksissa. Musiikki tukee sanan julistusta ja parhaimmillaan koskettaa ihmistä hyvin syvältä. Se puhuttaa, lohduttaa ja ilahduttaa. Musiikki on rukousta, kiitosta ja ylistystä. Jokainen voi osallistua…kuuntelemalla tai antamalla musiikilliset lahjansa yhteiseksi iloksi.

Säännöllistä musiikkitoimintaa voi harrastaa kirkkokuorossa. Kuoroharjoitukset torstaisin klo 19.00 -20.30 Ruukin seurakuntakodissa. Uudet laulajat ovat tervetulleita!