Kouluikäisten kerhot

PÄIVÄLEIRI   HIIHTOLOMALLA   1-4-luokkalaisille TESJOEN KOULULLA

Koulujen hiihtolomalla viikolla 8 (19.–23.2.2018) Tesjoen koululla pidetään päiväleiri 1-4-luokkalaisille, mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi.

Päiväleirin tarkoituksena on tarjota mukavaa yhdessäoloa ja paljon ulkoilua (mahdollisuuksien mukaan luistelua, hiihtoa, mäenlaskua). Tarkemmat yksityiskohdat selviävät myöhemmin.

Leiri on ilmainen ja lapsilla tulee olla oma välipala mukana.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen melinda.soderholm-pesonen@evl.fi

Tesjoen iltapäiväkerho

Tesjoella toimii Loviisan kaupungin iltapäiväkerho 1-2 luokkalaisille yhteistyössä Ruotsinpyhtään seurakunnan kanssa.

Kerho toimii Tesjoen suomalaisella koululla arkisin klo 12 alkaen, sopimuksen mukaan klo 16 tai 17 asti.

Kerho jatkuu joululoman jälkeen ma 8.1.2018.

Haku kerhoon tapahtuu kaupungin nettisivulta tulostettavalla lomakkella.

Ryhmässä on vapaita paikkoja!

Lastenohjaaja Melinda Söderholm-Pesonen

sposti: melinda.soderholm-pesonen@evl.fi

Puh. 044 722 92 31

Ruukin iltapäiväkerho

Ruukin koululaisten iltapäiväkerho 1-2 luokkalaisille toimii Ruotsinpyhtään seurakuntakodilla ti-pe klo 12-16.

Ruukin iltapäiväkerho on seurakunnan omaa toimintaa. Kerhomaksu on 120€/lukukausi.

Kerho ei tarjoa välipalaa, joten kerholaisella on omat eväät mukana tai ne voi tuoda viikoksi jääkaappiin.

Lisätietoja saat Merjalta,

sposti: merja.vainio@evl.fi Puh. 040 727 00 75