Kouluikäisten kerhot

Lastenleiri ma-to 16.-19.7.2018

Uusi leiripaikka Sipoon Nilsaksessa, upean kesäisen luonnon keskellä. Perillä odottavat uudet ja vanhat kaverit, uimaranta, hyvät ruuat ja leirikokemukset!

Leirin teema: Myötätunto ja elämän tärkeimmät asiat.

Ohjelmassa ulkoilua, liikuntaa, uintia, leiriolympialaiset, hiljaisia hetkiä ja riehakkaita hetkiä, monenlaista mukavaa ja mielenkiintoista.

Etusija leirille 7-10 vuotiailla, varasijalle 11-12 vuotiaita.

Mukana leirillä vt. kirkkoherra Antti Yli-Opas, nuorisotyönohjaaja Jaana Huovila ja rippikoulun käyneitä isosia.

Ilmoittautuminen 2.- 4.5. sähköpostilla
antti.yli-opas@evl.fi

Ilmoita viestissä seuraavat tiedot:

Leiriläisen nimi, ikä, osoite, allergiat, erityisruokavaliot, huoltajan nimi, osoite, email ja puh.numero, mistä tavoittaa leirin aikana sekä laskutusosoite.

Leirin hinta 50€, joka tulee maksaa ennen leiriä.

Paikat leirille jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tesjoen iltapäiväkerho

Tesjoella toimii Loviisan kaupungin iltapäiväkerho 1-2 luokkalaisille yhteistyössä Ruotsinpyhtään seurakunnan kanssa.

Kerho toimii Tesjoen suomalaisella koululla arkisin klo 12 alkaen, sopimuksen mukaan klo 16 tai 17 asti.

Haku kerhoon tapahtuu kaupungin nettisivulta tulostettavalla lomakkella.

Ryhmässä on vapaita paikkoja!

Lastenohjaaja Melinda Söderholm-Pesonen

sposti: melinda.soderholm-pesonen@evl.fi

Puh. 044 722 92 31

Ruukin iltapäiväkerho

Ruukin koululaisten iltapäiväkerho 1-2 luokkalaisille toimii Ruotsinpyhtään seurakuntakodilla ti-pe klo 12-16.

Ruukin iltapäiväkerho on seurakunnan omaa toimintaa. Kerhomaksu on 120€/lukukausi.

Kerho ei tarjoa välipalaa, joten kerholaisella on omat eväät mukana tai ne voi tuoda viikoksi jääkaappiin.

Lisätietoja saat Merjalta,

sposti: merja.vainio@evl.fi Puh. 040 727 00 75