Adventista kynttilänpäivään

On suuri houkutus kirota maailman pimeyttä. Moni kiroaakin sekä kotoista kaamosta että muun maailman hulluutta. Kristittyinä me sytytämme edelleen kynttilän, luomme juhlahetkiä, tuomme toivon viestin kaiken keskelle: ”Hoosianna”, ”Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon.”

Toivoon tarttuminen kutsuu liittymään toisiin, katsomaan yhdessä eteenpäin, pyytämään uutta suuntaa Vapahtajalta omaan elämään. Tulevaisuus ei ole helppo, mutta se voi silti pitää sisällään kokemuksen uskosta, toivosta ja rakkaudesta. Niitä todeksi eläen rauha laskeutuu arkeen, tavoittaa yhden ihmisen todellisuuden, muuttaa maailmaa.

On vähän helpompi käydä Uuteen Vuoteen siinä toivon kynttilän valossa kuin kirouksen pimeydessä.

Adventin ja joulun valoa jokaiseen kotiin

Ruotsinpyhtäällä

Talvinen auringonpaiste