• Kohti uusia seurakuntia / järjestelytoimikunta

12.2.2018 09.31

Agricolan suomalaisen seurakunnan järjestelytoimikunnan jäsenet tapasivat jälleen maanantaina 5.2.

Järjestelytoimikunta keskusteli mm. uuden seurakunnan taloudellisista resursseista ja henkilöstöstä. Aiheena oli myös toiminnan operatiivinen johtaminen ja miten strategisesta työskentelystä jatketaan toiminnan suunnitteluun.

Seuraava Agricolan suomalaisen seurakunnan järjestelytoimikunnan tapaaminen on 5. maaliskuuta.

• Rauha - vuoden 2018 teema!

9.1.2018 16.57

Rauhaa kaivataan niin yhden ihmisen sydämessä kuin meidän välillemme. Rauhaa kaivataan kansojen kesken ja luontoon. Rauha on Jumalan luoma mahdollisuus tulevaisuudessa ja tänään.

• Agricolan suomalainen seurakunta

12.12.2017 13.54

Kohti uusia seurakuntia

Agricolan suomalaisen seurakunnan järjestelytoimikunnan jäsenet ja varajäsenet tapasivat eilen maanantaina 11.12. strategiasuunnittelun merkeissä.

Strategiasuunnittelu jatkuu ensi vuoden alussa, kun järjestelytoimikunta kokoontuu yhdessä uuden Agricolan suomalaisen seurakunnan työntekijöiden kanssa 15.1.2018.

Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

• Joulukalenteri ja lastenkirkko.fi avattu!

2.12.2017 13.10

Tervetuloa tutustumaan Lastenkirkko -sivustoon ja joulukalenteriin!
  • Kohti uusia seurakuntia

17.11.2017 10.20

Agricolan suomalaisen seurakunnan järjestelytoimikunta järjestäytyi maanantaina 13.11. Kokouksessa valittiin järjestelytoimikunnan puheenjohtajaksi kirkkoherra Seppo Apajalahti ja varapuheenjohtajaksi Tuija-Riitta Lindholm. Kokouksessa laadittiin myös kirje, joka lähetetään kaksikielisten seurakuntien suomenkieliselle vähemmistölle. Seuraavan kerran järjestelytoimikunta kokoontuu joulukuun puolessa välissä strategiasuunnittelun merkeissä.