Valitettavasti sähköisessä ilmoittautumisessa on ollut ongelmia. Ilmoittautuminen on auki 5.12.2018 asti. Uusi kirje lähti kaikille niille, joista emme olleet saaneet mitään tietoa. Ilmoittautuminen www.agricolanseurakunta.fi

RIPPIKOULUT 2019

Vuonna 2019 Agricolan suomalainen srk järjestää yhden päiväkoulun 6.-14.6. arkipäivisin Loviisan seurakuntakodilla, os. Itäinen Tullikatu 6. Leiririppikoulu  kesäkuussa pidetään Perheniemen opistolla Iitissä 24.-30.6. ja heinäkuussa Höyterin leirikeskuksessa Kotkassa 22.-28.7. Kirje lähetetään vielä tämän syksyn aikana kaikille tulevan seurakunnan jäsenille, jotka ovat syntyneet vuonna 2004. Kirjeestä selviää tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta.

Hiihtolomaviikolla ei siis järjestetä rippikoulua.

Konfirmaatiot järjestetään kirkoittain elokuussa. Tämä on uusi järjestely. 4.8. klo 13 Pernajan kirkossa, 11.8. klo 10 Loviisan kirkossa. 18.8. klo 10 Ruotsinpyhtään kirkossa ja 25.8 klo 13 Lapinjärven kirkossa. Jokainen saa itse valita missä kirkossa haluaa tulla konfirmoiduksi.

Skriftskola

Skriftskolan 2018-19

Från 1.1.2019 sammanslås församlingarna i Lovisa och Lappträsk och bildar Agricola svenska församling och Agricolan suomalainen seurakunta.

De unga som är födda 2004 är de första som kommer att gå i skriftskolan i Agricola svenska församling.

Ett informationstillfälle om skriftskolan ordnas 20.1 kl. 18 i Pernå kyrka.

Ett brev med inbjudan till informationstillfället skickas till de föräldrar som har ungdomar som är födda 2004 och är medlemmar i den nya församlingen.

Skriftskolan kommer att genomgå vissa förändringar och förnyelser då kyrkan gett ut en plan för konfirmandarbetet "Ett stort under" som nu också tas i bruk i den nya församlingen.

I alla frågor angående skriftskolan kan du ta kontakt med församlingen.

www.ripari.fi  linkistä löydät hyödyllistä tietoa riparia varten!

vt. kirkkoherra
Puistokuja 9 as 5